Odliczamy czas do pierwszego meczu w rozgrywkach PWPW KLZ
艣roda, 20 wrze艣nia 2017 08:17
altWielkimi krokami zbli偶a si臋 pierwszy mecz naszej dru偶yny w II edycji PWPW Krajowej Ligi Zapa艣niczej. MKZ Unia Racib贸rz w 艣rod臋, 27 wrzesnia zmierzy si臋 z AZ Supra Brokers Wroc艂aw. Miejscem zawod贸w b臋dzie Arena Rafako. Startujemy o godz.18.00. Wszystkich naszych sympatyk贸w prosimy o niezawodne przybycie i gor膮cy doping w meczu z wymagaj膮cym rywalem.

Szeroka kadra Kadra MKZ Unia Racib贸rz na sezon 2017/2018:

Zapasy kobiet: Paula Koz艂ow (53 kg), Agnieszka Kr贸l (62), Patrycja Sperka (67), Weronika Szewczyk (55), Agata Tatar (63), Agata Walerzak (48).

Styl klasyczny: Krzysztof Ba艅czyk (71), Tsimur Berdyjew (75), Kamil Czarnecki (50), Piotr Duk (80), Dawid Ersetic (62), Arkadiusz Gucik (66), Filip Petro艅czak (66), Serhij Staradub (98), Mateusz Szewczyk (68), Grzegorz Wanke (74), Mateusz Wanke (70), Adrian Wolny (63), Dawid Wolny (66), Mateusz Wolny (83).

Styl wolny: Adrian Hajduk (57), Sebastian Jezierza艅ski (87), Mateusz Kampik (70), Patryk O艂enczyn (70), Andrzej Sokalski (74), Mateusz Zyba艂a (120).

Trenerzy: Piotr Szczeponiok, Piotr 呕urawik, Mateusz Wanke, Sylwia Bile艅ska.

Menad偶er: Ryszard Wolny.